Het proces

Je interieur veranderen vraagt om een bepaald proces. Je kunt wel één muur in een leuke kleur verven, maar dat geeft niet altijd het beoogde resultaat. Ik hoor vaak dat mensen nog iets missen en dat klopt: juist de samenhang van een interieur is zo belangrijk. Dit heeft met kleuren, verlichting, de materialen van de meubels en de indeling te maken: het geheel versterkt elkaar en maakt het aantrekkelijk.

De voordelen

Met mijn vakkundige blik kan ik de nieuwste woontrends combineren met jouw levensstijl. Het bespaart je kostbare tijd: je hoeft niet alles zelf bij elkaar te zoeken, en ik help je om de juiste keuzes te maken uit het enorme aanbod.

De beslissing

Als je het aandurft om de interieurstyling uit handen te geven en je het leuk vindt om te kijken wat ik voor je kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Grachtenpand Voldersgracht

Werkwijze interieurstyling

Kleuradvies

Voor een Kleuradvies maken we een afspraak om je te adviseren bij de kleuren van je woning. Denk hierbij aan het kleurenpalet voor je plafond, de wanden en de vloer. Ben je benieuwd welke kleur bij je past? Of durf je net die stap niet te zetten voor een gewaagde kleur? De basis van dit kleurenpalet is essentieel voor het ruimtelijk gevoel en de sfeer die je wilt creëren.

Moodboard

In een moodboard komt alles samen. Hier kun je ontdekken hoe kleuren, materialen, beelden en meubels jouw stijl gaan uitdrukken. Het is wel iets meer dan alleen plaatjes plakken. Ik maak het moodboard op zo’n manier dat je het bij al je beslissingen met betrekking tot de kleur van de muur, sfeer van de meubels, gordijnstof, vloeren, accessoires, keuken en badkamer als leidraad mee kan nemen, of als losse elementen kunt laten zien. Zo weet je of combinaties passen of niet.

Interieuradvies

Wat is jouw interieur vraag? Op basis daarvan kan ik een advies op maat uitbrengen. Gaat het om de indeling van het huis of het inkopen van meubels? Wil je één kamer veranderd hebben of een complete metamorfose van je gehele woning? Bij onze eerste afspraak breng ik de wensen en mogelijkheden in kaart en kan ik een persoonlijk plan opstellen.