Persoonlijk advies

Je kunt van mij een persoonlijk advies verwachten: eerst kijken wat er echt nodig is, bespreken welke kosten je wel of niet wil maken en of je tijd hebt om eventuele veranderingen zelf te doen.

Vrijblijvende offerte

Misschien wil je alleen advies hoe je de woning foto klaar kunt maken (Quick Scan).  Wil je als aanvulling ook bijbehorende accessoires? Regel ik voor je. Uiteraard kan ik ook de complete inrichting leveren, want een woning mét meubels verkoopt nu eenmaal beter dan een lege woning.

Plan van aanpak

Ik kijk naar het type woning, het interieur dat nog aanwezig is en de staat van het huis. Een woning die gedateerd is, heeft een andere aanpak nodig om de mooie elementen te laten zien dan een moderne woning die in goede staat is. Samen met de makelaar kijken we hoe we het beste de doelgroep kunnen aanspreken die jouw woning zoekt.

Gebruik maken van mijn netwerk

Hulp nodig bij de schoonmaak, ramen wassen, schilderen, kleine klusjes, ontruimen van meubels of werkzaamheden in de tuin? Ook dat kan ik, met behulp van mijn uitgebreide netwerk, voor je organiseren.

Bastiaansplein Delft

Werkwijze verkoopstyling

Quick Scan

Voor de Quick Scan maken we een afspraak om je voor te bereiden op het foto-klaar maken van je woning. Terwijl we door de woning lopen geef ik aan waar je op moet letten en geef handige tips en een tijdslijn. Ook krijg je een lijst waar alles op staat, om nog eens na te lezen.

Accessoires

Mocht je na de Quick Scan behoefte hebben aan accessoires om het er voor de foto’s gezelliger en mooier uit te laten zien, dan verzorg ik die voor je.

Meubels

Om de styling van de woning voor het maken van de foto’s compleet te maken, kan ik naar behoefte zorgen voor klein meubilair.

Complete restyling

Als de woning leeg is, kan ik de volledige inrichting realiseren. Bij woningen waar nog meubels in staan, of woningen die ontruimd moeten worden, kijk ik wat wel en niet kan blijven staan.  Moet er nog schoongemaakt worden, of zijn er klusjes die uitgevoerd moeten worden? Alles kan geregeld worden voor je. Uiteraard ben ik aanwezig als de fotograaf komt. Voor de laatste “hands on” zaken.